Valo hotelli lounas

Katso Bistro ELOn lounaslista! – VALO Hotel

Tutustu Bistro ELOn buffet-lounaaseen | VALO Hotel & Work

18.1.2023 — Bistro ELOn lounas on nopea ja mutkaton, raikas sekä terveellinen. Lounas sisältää maukkaan pääruoan, värikkään salaattipöydän, vaihtuvan keiton …

Ravintolat Helsinki | VALO Hotel & Work

Ravintolat Helsingissä. Tervetuloa nauttimaan herkullinen, pohjoismainen hotelliaamiainen, lounas ja illallinen take-awayna tai huoneessa Helsingissä!

Menu – Ravintola Helsinki – Bistro ELO

LOUNAS · ILLALLINEN KEVÄÄLLÄ 2023. ***. VARAA PÖYTÄ BISTRO ELOSSA · VALO Hotel & Work, 1. floor. Mannerheimintie 109 00280 Helsinki +358 10 340 4004

Bistro ELOn menu päivittyy sesongin parhaiden tuotteiden mukaisesti, mutta rakastetut klassikot pysyvät listassa taatusti.

Bistro ELO: Pohjoismainen ravintola Helsingissä

Pohjoismainen ravintola Helsingissä | Bistro ELO

Bistro ELOn lounas sisältää salaattibuffetin, kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä kahvin/teen ja vaihtuvan pienen makean. Perjantaisin tarjolla jälkiruokaa.

Bistro ELO on ravintola Helsingissä, joka kutsuu sinut viihtymään Ruskeasuolle: tarjolla rentoa tunnelmaa ja herkullisia, pohjoismaisia makuja.

LOUNASLISTAT – Cafe Idan

LOUNASLISTAT

LUNCH BUFFET. Lounasbuffet 12 €. Keitto ja salaatti 10,50 €. Lasten lounas (3-11v.) 7 €. KAUPPAKESKUS VALO ma-pe 10.30-15.00 la 11.00-15.00. PERJANTAI 17.2.

VALO Hotel & Work | Helsinki – Facebook

salaattilounaan tunnelmalliseen Bar SUOhon! Lounas on tarjolla ma-pe 11-15 hintaan 12,4 € ja VALO App -käyttäjille 11,90 €. Lounaan saa kätevästi …

VALO Hotel & Work Helsinki – Hotels.com

VALO Hotel & Work Helsinki – Helsinki | Hotels.com

Tärkeimmät palvelut/mukavuudet · Päivittäinen siivous · Ravintola ja baari/aulabaari · Sisäuima-allas · Kattoterassi · Kuntosali · Sauna · Höyrysauna · Ilmaiset …

Näytä majoituspaikan VALO Hotel & Work Helsinki tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Mall of Tripla sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös sisäuima-allas. Kaikkiin huoneisiin kuuluu kaapelikanavat ja minibaari. 

VALO Hotel & Work / Bistro ELO – Katso kuvat ja varaa – Venuu.fi

VALO Hotel & Work tarjoaa nykyaikaiset kokous- ja tapahtumatilat, jotka tuovat modernia ilmettä tilaisuuksiin jopa sadoille henkilöille….

VALO Hotel & Work Helsinki – Booking.com

VALO Hotel & Work Helsinki, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Helsingissä sijaitsevassa VALO Hotel & Work Helsingissä on ravintola, baari, kuntokeskus ja polkupyöriä, jotka ovat käytettävissä ilmaiseksi.

Keywords: valo hotelli lounas