Sää turku ilmatieteenlaitos

Sää Turku – Ilmatieteen laitos

Sää Turku – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Ilmatieteen laitos: Etusivu

Etusivu – Ilmatieteen laitos

Ajankohtainen sääennuste, voimassaolevat varoitukset ja mennyt sää. Tutkimustietoa ilmastosta, merestä ja avaruudesta.

Sade- ja pilvialueet – Ilmatieteen laitos

Ohjeita tutkakuvien käyttöön. Valitse haluamasi tutkakuva ylälaidassa olevista vaihtoehdoista. Animaation voi pysäyttää tai käynnistää Käynnistä / Pysäytä …

Tarkastele sadealueiden liikkeitä ja sateen hetkellistä voimakkuutta Suomessa viimeisen 4 tunnin aikana. Mukana myös salamahavainnot.

Varoitukset ja turvallisuus – Ilmatieteen laitos

Varoitukset lähivuorokaudelle (24 h) · Varoitukset merialueilla · Varoitukset maa-alueilla · Liikennesää pääteillä · Jalankulkusää.

Karttakuva näyttää voimassaolevat varoitukset maa- ja merialueilla seuraavan viiden vuorokauden ajalle. Annetut varoitukset ovat voimassa maakunnittain. 

Sää Helsinki – Ilmatieteen laitos

Sää Helsinki – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Turku | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Enimmäkseen pilvistä ja ajoittain heikkoa lumisadetta tai lumikuuroja. −6°. 2 m/s. −6°. 2 m/s. Ilmatieteen laitos. Tuntuu kuin. −10°. Sateen riski.

Sää Turku 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sääennuste Turku | Sää | yle.fi

Sää Turku. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Keywords: sää turku ilmatieteenlaitos, ilmatieteen laitos sää turku, ilmatieteenlaitos turku sää, ilmatieteenlaitos sää turku, turku saa, sää ilmatieteenlaitos turku, sää: 20360 turku, turku sää ilmatieteenlaitos, sää turku ilmatieteen laitos, ilmatieteen laitos turku sää, turun sää ilmatieteenlaitos