Sää pristina

Sää Pristina 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Pristina – Foreca.fi

Täsmäsää Pristina. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Pristina, Pristina, Kosovo: Päivittäinen sää – AccuWeather

Know what’s coming with AccuWeather’s extended daily forecasts for Pristina, Pristina, Kosovo. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation …

Sää Pristina, Kosovo – Ilmatieteen laitos

Sää Pristina, Kosovo – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Pristina, Kosovo | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Pristina, Kosovo. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Supersää näyttää yhdellä silmäyksellä kaksi kilpailevaa sääennustetta. Toinen ennuste tulee Ilmatieteen laitokselta, toinen Forecalta. Mukana on myös sadetutka.

Sää Pristina | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Tällä hetkellä sijainnissa Pristina, Kosovo on 11 asteen lämpötila ja sateen mahdollisuus on 2%. Päivän ylin lämpötila on 15 astetta ja alin lämpötila -0 …

Sää Pristina 2023 – Kosovo – Sääennuste.com

Sää Pristina 2023 | Sääennuste.com

Kosovo sää Pristina säätiedote. Etsitkö uusimpia Pristina säätietoja? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan! Tämänhetkinen lämpötila sijainnissa Pristina on …

Säätiedot Pristina, sää tänään, huomenna ja ennuste seuraaville 14 päivälle, sää kuukausittain, sekä paljon muuta.

Marraskuun sää sijainnissa Pristina 2023 – Sääennuste.com

Pristina sää marraskuu 2023 | Sääennuste.com

Pristina sää marraskuu is on erittäin kylmä, lämpötilat vaihtelevat 4°C ja 13°Cvälillä. Suosittelemme, että pukeudut lämpimästi ja muistat ottaa hanskat!

Tarkista marraskuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Pristina, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Pristina päivittäinen sää marraskuusaa 2021 kalenteristamme.

Sää Pristina huomenna – freemeteo.fi

Pristina – Huomisen sää 20.2.2023. Lev.: 42,67 | Pit.: 21,17 | Ennuste korkeus: 668m | Kartta. Pristina, sää Huomennamaanantai 20 helmikuuta 2023.

Keywords: sää pristina, pristina sää, kosovo sää, sää kosovo