Sää pattijoki

Sää Pattijoki, Raahe 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Pattijoki, Raahe – Foreca.fi

Sää tänään tiistaina. Puolipilvistä, illalla pilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -11 astetta ja alin -15 astetta. Vuorokauden sademäärä on yhteensä 0,4 …

Täsmäsää Pattijoki. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Pattijoki, Raahe – Ilmatieteen laitos

Sää Pattijoki, Raahe – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Pattijoki, Raahe | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Pattijoki, Raahe. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Pattijoki, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi: Päivittäinen sää

Know what’s coming with AccuWeather’s extended daily forecasts for Pattijoki, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi. Up to 90 days of daily highs, lows, …

Sää Pattijoki, Raahe | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Pattijoki, Raahe. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta.

Sää Pattijoki. Sää tällä hetkellä – freemeteo.fi

Sää Pattijoki – Sää tällä hetkellä. Lev.: 64,7 | Pit.: 24,58 | Ennuste korkeus: 14m | Kartta. Pattijoki, sääolosuhteet tällä hetkellä.

Sääennuste Raahe, Suomi | Sää | yle.fi

Sääennuste Raahe | Sää | yle.fi

Sää Raahe. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Pattijoki – Long term forecast – Yr

Yr – Pattijoki – Long term forecast

Weather forecast for Pattijoki for the next 9 days. … Pattijoki. Populated place, Raahe, Northern Ostrobothnia (Finland), elevation 14 m

Weather forecast for Pattijoki for the next 9 days.

Pattijoki, 14 Kuukauden sääennuste – weather.com

Lumisadetta. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli SE, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 90%. Lunta kertyy alle 2 cm. Korkein ennätys–. Keskim. ylin-7°.

Weather.com tarjoaa tarkimmat kuukausiennusteet kohteelle Pattijoki, 14 sekä keskimääräiset ja ennätykselliset tiedot, korkeat/matalat lämpötilat, sadetiedot ja paljon muuta.

Keywords: sää pattijoki, pattijoki sää, foreca sää pattijoki