Sää laihia ilmatieteenlaitos

Sää Laihia – Ilmatieteen laitos

Sää Laihia – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Sää Laihia 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Laihia – Foreca.fi

Sademäärät ja lumikertymä ovat ennustehetkeä edeltävän kuuden tunnin kertymiä. Päivitetty 20.2. 21.31. 10 päivän sää · Sadetutka · Lumen syvyys · Sähkön …

Täsmäsää Laihia. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Laihia | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Sää Laihia. Paikanna. Tänään tiistaina klo 15.00. 8.04 17.28. Selkeää. −7°. 2 m/s. −7°. 2 m/s. Ilmatieteen laitos. Tuntuu kuin … Sateen määrä Laihia.

Sää Laihia | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Laihia. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, … Ilmatieteen laitos. Yr.no. Tänään 20. helmikuuta.

Sääennuste Laihia, Suomi | Sää | yle.fi

Sääennuste Laihia | Sää | yle.fi

Sää Laihia. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Laihia, Pohjanmaa, 26 mpy – Nordicweather

EWN 10 vrk sääennuste … Paikanna minut! Laihia, Pohjanmaa, 26 mpy.

Tiesäähavainnot: vt3 Laihia Ruto R

Tiesäähavainnot: vt3 Laihia Ruto R … http://ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data-tiesaahavainnot. Maintenance and update frequency … Vallitseva sää. Varoitus.

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja säätä havainnoivaa tiesääasemaa. Eniten asemia on rannikkoseudulla ja eteläisessä Suomessa. Tiesääasemilta saadaan tietoja 10-15 min välein erilaisilta tienpinta-antureilta tien pinnan oloista sekä meteorologisilta antureilta vallitsevasta säästä. Tiesääasemien sijainnista johtuen sääanturitietojen luotettavuus ja tiedon vertailtavuus asemien kesken on heikompi kuin Ilmatieteen laitoksen säähavaintoasemien tiedoilla, jotka on sijoitettu meteorologisesti edustavimpiin paikkoihin. Tiesääasemilla pääpaino on kelin mittaus ja asemat on siksi sijoitettu eri metodein kuin säähavaintoasemat.

Keywords: sää laihia ilmatieteenlaitos