Miten pihkan saa pois vaatteista

Pihka voi lähteä kuohukermallakin | Yle Uutiset

20.4.2021 — Martat vinkkaavat, että käsistä saa pihkan pois voilla tai margariinilla. Myös kerma voi tepsiä. Lue myös: Sappisaippua on tahranpoiston …

Pihka on tuttu kesäinen tarha, mutta miten pihkan saisi pois pikkutytön pitikistä hiuksista tai isännän housuista? Isoäidin vinkki on, että pihka lähtee parhaiten rasvalla. Samaa konstia suositellaan Marttaliitosta.

Pihkan poisto vaatteesta ja käsistä: Katso vinkit! – Kotiliesi.fi

20.11.2013 — – Pihka lähtee aika huonosti, mutta voisi kokeilla yhtä isoäidin vinkkiä. Kaupan hintalapputahrojen poistoon voi käyttää ruokaöljyä ja tämä …

Pihkan poisto vaatteesta on suotavaa tehdä mahdollisimman nopeasti. Nimittäin kovennut pihka on vaikeampi poistaa kuin tuore pihkatahra.

Näin pääset eroon oikukkaasta pihkatahrasta! – MTVuutiset.fi

14.12.2014 — Vaatteisiin tulleeita pihkatahroja voi poistaa painelemalla niitä denaturoituun spriihin kastetulla rievulla, lopuksi huuhdellaan vedellä.

Marttojen erikoisneuvoja Päivi Jukkara ohjeistaa, kuinka haasteelliset pihkatahrat saa poistettua vaatteista. Samainen keino tehoaa myös hintalapputahroihin.

Oi kuusipuu – mutta se pihka! Viisi vinkkiä, joilla pihkan saa pois

Oi kuusipuu – mutta se pihka! Viisi vinkkiä, joilla pihkan saa pois | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat

Miten saa lasten vaatteista pihkan pois? Entä lasten iholta, onko mitään lapsille sopivaa pesuainetta vai pitääkö odottaa vain poiskulumista?

Tahmeaa ja sotkuista, mutta kyllä pihkan saa pois.

Pihka pois? – – Suomi24 Keskustelut

Pihka pois? – – Suomi24 Keskustelut

27.7.2020 — Tuo tahmea aine tarttuu ikävästi kiinni vaatteisiin ja voi jopa pilata ne täysin, sillä sen saaminen pois edes käsistä on hyvin hankalaa.

Miten saa lasten vaatteista pihkan pois? Entä lasten iholta, onko mitään lapsille sopivaa pesuainetta vai pitääkö odottaa vain poiskulumista? Upouuden k…

Näin saat rasvatahrat ja pihkan irti vaatteista helposti – Newsner

Näin saat rasvatahrat ja pihkan irti vaatteista helposti – yhdellä kotoasi löytyvällä aineella

Itselläni on huppari johon oli mennyt puusta pihkaa. Annoin pihkan kuivua vaatteeseen kiinni ja kun se oli kunnolla kuivunut, “höyläsin” sen pois …

Näin saat rasvatahrat ja pihkan irti vaatteista helposti – yhdellä kotoasi löytyvällä aineella. Newsner tarjoaa uutisia, joilla todella on merkitystä!

pihka pois vaatteista – Pirkka

14.12.2017 — Käsittele vanha tahra nestemäisellä pyykinpesuaineella tai tahranpoistoaineella. Pese vaate tämän jälkeen pesukoneessa valkopesuaineella. Käytä …

Itselläni on huppari johon oli mennyt puusta pihkaa. Annoin pihkan kuivua vaatteeseen kiinni ja kun se oli kunnolla kuivunut, “höyläsin” sen pois partahöylällä ja hyvin lähti. Höylä ei ollut kovin terävä, muutaman kerran sillä oli jo jaloista ja kainaloista karvat poistettu.

Steariini, pihka ja sinappi – näin puhdistat joulun sitkeät tahrat

22.5.2019 — Ei suinkaan. Pihka liukenee suhteellisen helposti talousspriihin. Jos sprii ei auta, kokeile vaikkapa tärpättiä. Jos muuta puhdistusainetta ei …

Sinappia kravatissa ja pihkaa sormissa. Kysyimme Martoilta, miten joulun sitkeimmistä tahroista pääsee eroon.

Pihka pois käsistä ja työkaluista – Tee Itse

Miten pihka irtoaa käsistä ja työkaluista? | Tee Itse

Kädet ja sahanterä sotkeutuvat usein pihkaan. Se istuu todella tiukassa eikä lähden edes puhdistetulla bensiinillä tai saippualla. Pitääkö se hioa pois?

Keywords: miten pihkan saa pois vaatteista