Minkä ikäisenä saa kevarikortin

Moottoripyörän ajokortin hankkiminen

Moottoripyörän ajokortin hankkiminen | Ajokortti-info

A1-kortti on kevytmoottoripyöräkortti eli kevarikortti. A1-kortin voit hankkia täytettyäsi 16 vuotta. · A2-kortin, voit hankkia täytettyäsi 18 vuotta. · A-kortin …

Moottoripyörän ajamiseen tarvitset A1-, A2- tai A-luokan ajo-oikeuden moottoripyörän koosta riippuen.

Näin hankit moottoripyöräkortin (A1, A2 tai A … – Antin Autokoulu

A – Antin Autokoulu

Kun on ajanut kevarikortin niin onko väliä paljo o hevosvoimii ku ajattelen hankkii 125cm3 tai joku sellane. Mutta oon vasta 13.v looooolz. Äänestä.

minkä ikäisenä saa – Suomi24 Keskustelut

1.7.2018 — Kevytmoottoripyörä, eli kansan kielellä kevari, on tehokas A1-luokan ajoneuvo, jolla saa ajaa myös moottoriteillä moottoritienopeuksilla.

Kevarikortti A1 – CAP-Autokoulu

Kevarikortti A1 | CAP-Autokoulu

27.3.2017 — A1- eli kevytmoottoripyöräkortilla saa ajaa moottoripyöriä, joiden sylinteritilavuus on enintään 125 cm³ ja teho enintään 11 kW (15 hv).

Tervetuloa suorittamaan kevytmoottoripyöräkorttia! Valikoimastamme löydät sopivan kurssin olitpa vasta-alkaja tai jo kokeneempi kuljettaja.

Kevytmoottoripyöräkortti A1 – Motowiki – Motot.net

… eivät ole moottoripyöriä vaan mopoja; yläraja taas tulee ajokorttiluokista, A1-kevytmoottoripyöräkortilla saa ajaa korkeintaan 125 cm3 moottoripyöriä.

Kevytmoottoripyörä – Wikipedia

Hanki kevarikortti eli A1 ajokortti edullisesti! … hankkia ajokortin, tarvitset erityisen ajokorttiluvan, jota voit hakea aikaisintaan 15 vuoden ikäisenä.

Ajokorttiluokka A1 (Kevarikortti) – Lassen Autokoulu

Ajokorttiluokka A1 (Kevarikortti)

19.6.2016 — Kysymys on, että onko nykyään niin että oikean mp-kortin saa vasta 24v-ikäisenä? Siihen asti täytyy kevarikortinkin jälkeen ajella …

Hanki kevarikortti eli A1 ajokortti edullisesti! Lassen autokoulu Itäkeskus – helppo tulla!

A-kortin ikäraja – Moottoripyora.org

Teoriakokeeseen voit osallistua kuukautta ennen kuin täytät valitun korttiluokan ikävaatimuksen. Mikäli sinulla on entuudestaan A1 / A2 – luokan ajokortti ja …

Moottoripyöräkurssit (A/A1/A2) – Epic Autokoulu

Moottoripyöräkurssit (A/A1/A2)

23.12.2015 — Samoille teoriatunneilla osallistuu monen ikäisiä kortin suorittajia, joten kypsemmällä iällä korttia suorittava pääse nauttimaan useimmiten …

Ilmoittaudu kurssille ja hoida moottoripyöräkortti taskuun helposti ja nopeasti. Lue lisää suorittamisesta ja kurssin eri vaiheista.

Moottoripyöräkortti aikuisena – Aika-ajo.com

Moottoripyöräkortti aikuisena, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mitä se vaatii. Lue lisää sivuiltamme.

Keywords: minkä ikäisenä saa kevarikortin