Kannus hotelli

Hotelli Jokihelmi

Kannus Hotelli Oy on perustettu vuonna 2008. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kannus, ja pääasiallinen toimiala Hotelli.

Majoitusmahdollisuudet, majoituspalvelut, hotellit – Kannus

Majoitusmahdollisuudet, majoituspalvelut, hotellit – Kannus – Kannus

METSÄNTUTKIMUS-LAITOKSESTA HOTELLI. Yläpuolella näet kuvia huoneista, kokoustiloista, sosiaalitiloista, ruoka-/juhlasalista ym. VARAUKSET:.

Kannuksessa voi yöpyä keskustan hotellissa, mutta majoitusta löytyy myös luonnon ja lenkkipolkujen vierestä keskustan tuntumasta.

Hae hotelleja kohteessa Kannus – Booking.com

Booking.com: Hotellit kohteessa Kannus, Suomi. Varaa hotellisi nyt!

Kannus: Missä kannattaa yöpyä? · Hotel Kokkola · Original Sokos Hotel Kaarle · Finlandia Hotel Seurahuone · Botnia Hotel & Restaurant · Safarimajoitus · Santa’s …

Varaa netissä ja saat erinomaisia alennuksia hotelleista kohteessa Kannus, Suomi. Hyvä saatavuus ja erinomaiset hinnat. Lue hotelliarviot ja valitse paras hotellitarjous matkallesi.

Hotellit Kannus: Majoitus alkaen 101 € – Jopa 16 hotellia

Hotellit Kannus: Majoitus alkaen 99 € – Jopa 16 hotellia | ebookers.fi

Varaa hotellisi kohteessa Kannus Expedialta ja maksa myöhemmin. … Kannus: Tarkista hotellien saatavuus … Hotelli oli todella vanha ja kulunut.

Löydä sinulle sopivin hotelli kohteessa Kannus alkaen 99 €! Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa. Parhaat tarjoukset majoituksista – Säästä ja varaa nyt!

Kannus Hotelli Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Katso Finder.fi:stä yhtiön Kannus Hotelli Oy (2206499-6) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Huoneistohotelli Metsäkartano

Huoneistohotelli Metsäkartano sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, Kitinkankaan kauniissa mäntymetsässä. Lenkkipolut, Fribeegolf-rata ja Kitinkankaan urheilustadion sekä uimahalli KitinVapari ovat aivan takapihalla. Metsäkartanossa voit yöpyä edullisesti, järjestää kokouksia sekä juhlia.  Metsäkartanon tilat ovat hyvät, monipuoliset, sekä pihapiiri on luonnollisen selkeä ja toimiva. Huoneistohotellissa on 15 huonetta, 2hh ja 1 hh huoneita sekä 2 perhehuonetta. Lemmikkieläimiä emme ole myöskään unohtaneet, sillä meillä on neljä lemmikki-huonetta. Uusi, hieno saunakabinetti on myös kokoustilana loistava. Kabinetissa on oma keittiö, kokoustila, naisille ja miehille omat pukuhuoneet sekä 10 hengen “luonto”sauna. Vuokraamme saunakabinetin lisäksi myös 45 hengen ruokasalia, teollisuuskeittiöineen sekä toimistohuoneita.   Kysy tarjousta kokoukselle, juhlalle tai tykypäivälle – tulet yllättymään…

Hotellit Kannus | Hotellitarjoukset – Hotels.com

Hotellit Kannus – Peruutusoikeus tietyissä hotelleissa – Hotels.com

Varaa hotelli kohteesta Kannus! 16 hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa, peruutusoikeus tietyissä hotelleissa ja Rewards-ohjelmasta palkintoöitä*

Kannus – 12 hotellia alkaen 99 € – Expedia.fi

Hotelli Kannus – Hotellia – Expedia.fi

Kohteena Kannus? Varaa hotelli Expedialta – valtaosassa hotelleja ilmainen peruutus. Valitse majoitus kohteesta Kannus vaihtoehdon joukosta!

Kannus – Hotellit| Hae ja vertaile loistavia tarjouksia …

Kannus – Hotellit| Hae ja vertaile loistavia tarjouksia trivagossa

Vertaile 4 -hotellien hintoja kohteessa Kannus, Suomi. www.trivago.fi-sivustolta löydät sinulle sopivimmat hinnat miljoonien tarjousten joukosta ja säästät.

Hotelli Kannuksen Helmi OSK – Hotelli, Kannus

Keywords: kannus hotelli, hotelli jokihelmi