Ikea-keittiön remontti: Hinnat, asennus ja suunnittelu

Ikea tarjoaa laajan valikoiman keittiökalusteita, joiden avulla voit toteuttaa unelmiesi keittiöremontin. Keittiöremonttiin kuuluvat hinnat, asennus ja suunnittelu ovat tärkeitä asioita ottaa huomioon remonttia suunnitellessa. Tässä artikkelissa käymme läpi Ikean tarjoamat vaihtoehdot, niiden hintatason sekä remontin suunnittelun ja asennuksen.

Keittiön hinta asennettuna

Ikealla on monia erilaisia keittiökalusteita ja -ratkaisuja eri hintaluokissa. Keittiön hinta asennettuna vaihtelee suuresti valitsemiesi kalusteiden, materiaalien ja työn laajuuden perusteella.

Ikkeasta voit valita eri tyyppiset kaapit, laatikot, työtasot, tiskialtaat ja muut keittiötarvikkeet tarpeidesi mukaan. Nämä kalusteet voit yhdistää haluamallasi tavalla ja valita eri materiaaleja ja värejä. Hinta vaihtelee sen mukaan, minkä tyyppisen keittiön haluat ja millaisia lisävarusteita valitset.

On tärkeää huomioida, että hintaan sisältyy usein vain keittiön kalusteiden toimitus ja asennus. Muut remonttiin liittyvät työt, kuten vanhojen kalusteiden purkaminen tai tarvittavat sähkö- ja putkityöt, saattavat olla erillisiä kustannuksia.

Keittiön suunnittelu

Ikeassa voit suunnitella keittiösi itse tai hyödyntää heidän suunnittelupalveluaan. Suunnittelupalvelu auttaa sinua valitsemaan oikeat kalusteet ja materiaalit sekä optimoimaan keittiön toimivuuden ja tilankäytön.

Voit varata ajan suunnittelutapaamiseen Ikean asiantuntijan kanssa tai käyttää heidän online-suunnittelupalveluaan. Suunnittelijat auttavat sinua luomaan keittiön pohjaratkaisun, valitsemalla oikeanlaiset kaapit ja lisävarusteet sekä antamalla vinkkejä parhaista säilytysratkaisuista.

Keittiön asennus

Ikean keittiön asennus voidaan hoitaa joko itse tai käyttämällä ammattilaisen apua. Keittiön itseasennus voi säästää rahaa, mutta se vaatii myös aikaa ja kärsivällisyyttä. Ikea tarjoaa kuitenkin myös asennuspalvelun, jos haluat varmistaa ammattitaitoisen ja laadukkaan asennuksen.

Asennuspalveluun kuuluu keittiön toimitus kotiin, asennustyöt ja tarvittavien liitäntöjen tekeminen. He hoitavat myös vanhan keittiön purkamisen ja kierrättämisen tarvittaessa.

Ikea-keittiön välitila ja laatat

Välitila on tärkeä osa keittiön suunnittelua ja se antaa keittiöllesi viimeistellyn ulkonäön. Ikea tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja välitilan suunnitteluun, kuten laatat ja levymateriaalit.

Ikean valikoimaan kuuluu erikokoisia ja -mallisia välitilan laattoja eri väreissä, mistä voit valita omaan keittiöösi sopivimmat. Lisäksi Ikeasta löytyy myös muita vaihtoehtoja, kuten peilejä tai lasilevyna suojattua seinätilaa.

Yhteenveto

Ikean keittiöremontti tarjoaa monipuolisen valikoiman keittiökalusteita eri hintaluokissa. Keittiön hinta asennettuna vaihtelee valitsemiesi kalusteiden ja materiaalien mukaan. Ikeasta löytyy myös suunnittelupalvelu, joka auttaa sinua luomaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan keittiön pohjaratkaisun. Keittiön asennus voidaan hoitaa joko itse tai ammattilaisen avulla. Välitilan suunnitteluun ikea tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten laattoja tai lasilevyna suojattua seinätilaa.

Artiklen Ikea-keittiön remontti: Hinnat, asennus ja suunnittelu har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 16 anmeldelser