Hotelli rakuuna pysäköinti

Lappeenranta | Varaa yöpyminen – Hotelli Rakuuna

Hotelli Rakuuna | Lappeenranta | Varaa yöpyminen

Hotelli Rakuuna on persoonallinen ja rauhallinen hotelli loistavalla sijainnilla. Täältä käsin saavutat sekä Lappeenrannan kaupungin sykkeen, historian että …

Hotelli Rakuunalla on loistava sijainti, josta saavutat sekä Lappeenrannan keskustan, historian että kauniin luonnon. Huoneita on 45, vaihtoehtoja on perheille, pariskunnille sekä yksin matkaaville. Myös sviitti esim. morsiusparille. Erikoisuutena aidot armeijan tuvat. Varattavissa sauna & spa sekä kokous-/juhlatila.

Hotelli Rakuuna Lappeenranta | Uniikki elämys | Tee varaus

Viihtyisä hotelli historiallisella Rakuunamäellä, Lappeenrannan keskustan sekä upean järvimaiseman lähellä. 45 huonetta, vaihtoehtoja perheille, …

Viihtyisä hotelli historiallisella Rakuunamäellä, Lappeenrannan keskustan sekä upean järvimaiseman lähellä. 45 huonetta, vaihtoehtoja perheille, pariskunnille sekä yksin matkaaville. Myös sviitti. Aamiainen, Wifi ja televisio kuuluvat peruspalveluun. Varattavissa sauna & spa sekä kokous-/juhlatila.

Hotelli Rakuuna – Lappeenranta | Hotels.com

Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Hotelli Rakuuna, … Ilmainen Wi-Fi; Aamiainen sisältyy hintaan; Pysäköinti sisältyy hintaan …

Näytä majoituspaikan Hotelli Rakuuna tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Wolkoff Home Museum (museo) sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja ilmaiset hygieniatuotteet. 

Hotelli Rakuuna, Lappeenranta – Booking.com

Hotelli Rakuuna, Lappeenranta – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotelli Rakuuna sijaitsee Lappeenrannassa vajaan 1 km:n päässä Lappeenrannan … Hotellissa on yhteinen oleskelutila ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Hotelli Rakuuna sijaitsee Lappeenrannassa vajaan 1 km:n päässä Lappeenrannan satamasta ja 11 minuutin kävelymatkan päässä Etelä-Karjalan taidemuseolta.

Hotelli Rakuuna, hotelli, Lappeenranta, Suomi

A-HOTEL.com – Hotelli Rakuuna, hotelli, Lappeenranta, Suomi – hinta, arvostelut, varaus, kontakti

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotelli Rakuuna. Wolkoff Home Museum (museo) … Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, langaton internetyhteys ja pysäköinti.

Hotelli Rakuuna aina nykyiset hinnat ja saatavuus, parhaan hinnan takuu. Hotelli Rakuuna sijaitsee Lappeenrannassa vajaan 1 km:n päässä Lappeenrannan satamasta ja 11 minuutin kävelymatkan päässä Etelä-Karjalan taidemuseolta…, booking välitön varaus

Hotelli Rakuuna: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 – Expedia.fi

Hotelli Rakuuna: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 3,5 tähden perheille sopivassa hotellissa kohteessa Lappeenranta. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. Lähellä sijaitsee Wolkoff Home Museum (museo) ja Lappee Church, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Hotelli Rakuuna, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Hotelli Rakuuna

Hotelli Rakuuna sijaitsee Lappeenrannassa vajaan 1 km:n päässä Lappeenrannan satamasta ja 11 minuutin kävelymatkan päässä Etelä-Karjalan taidemuseolta. Hotellissa on yhteinen oleskelutila ja ilmainen yksityinen pysäköintialue. Lisäksi tässä 4 tähden hotellissa on puutarha. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, ilmainen WiFi ja oma kylpyhuone. Hotellissa on 24h-vastaanotto, yhteiskäytössä oleva keittiö ja matkatavarasäilytys. Jokaisessa huoneessa on kirjoituspöytä. Hotelli Rakuunan jokaisessa huoneessa on taulu-tv, ja joistakin niistä avautuu kaupunkinäkymä. Jokaisessa huoneessa on liinavaatteet ja pyyhkeet. Päivittäiseen aamiaiseen sisältyy buffet-, kasvis- ja vegaaniruokia. Hotelli Rakuunan 4 tähden majoitukseen kuuluu sauna ja poreallas. Tässä 4 tähden hotellissa voi pelata biljardia, pöytätennistä ja heittää tikkaa. Lähiympäristössä on hyvät pyöräilymahdollisuudet. Hotellin lähellä on suosittuja kohteita, kuten Lappeenrannan linnoitus, Etelä-Karjalan museo ja Lappeenrannan matkailukeskus. Lähimmät lentoyhteydet ovat Lappeenrannan lentoasemalta, joka sijaitsee 1 km:n päässä Hotelli Rakuunalta.

Hotelli Rakuuna | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotelli Rakuuna. Wolkoff Home Museum (museo) sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, langaton internetyhteys ja pysäköinti. Huoneissa on taulutelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Hotelli Rakuuna, Lappeenranta- Parhaat tarjoukset – Agoda

Hotelli Rakuuna, Lappeenranta – Suomi

Hotelli Rakuuna sijaitsee Lappeenrannassa vajaan 1 km:n päässä Lappeenrannan satamasta ja 11 minuutin kävelymatkan päässä Etelä-Karjalan..

Keywords: hotelli rakuuna pysäköinti