Hotelli puijonsarvi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | Hotelli Kuopio – sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari on Itä-Suomen suurin hotelli, jossa tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa.

Hotelli, kokoustilat ja ravintola Kuopion keskustassa puiston reunalla. Edulliset hinnat ja Bonusta asiakasomistajalle, kun varaat hotellin suoraan meiltä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio – Booking.com

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Muihin tämän luksusluokan hotellin palveluihin kuuluu baari/aulabaari, sauna ja terassi. Matkailijat pitävät erityisesti majoituspaikan sijainnista. Puhutut …

Hotelli sijaitsee puiston vieressä 12 minuutin kävelymatkan päässä Kuopion rautatieasemalta.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, (Kuopio, Suomi) – Trivago

Puikkari Kuopio. Kuopion keskustassa, uudistetun Snellmaninpuiston laidalla sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli, …

Original Sokos Hotel Puijonsarvi – Kuopio – Hotels.com

Original Sokos Hotel Puijonsarvi – Kuopio | Hotels.com

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio. 6 117 tykkäystä · 267 puhuu tästä · 18 061 oli täällä. Itä-Suomalainen tapahtuma-ja vapaa-ajan hotelli…

Näytä majoituspaikan Original Sokos Hotel Puijonsarvi tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan sijainnista. J.V. Snellman Home Museum sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja illalliskutsut ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös 2 ravintolaa. 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi – Kuopio-Tahko

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Asiakkaat pitävät sijainnista. J.V. Snellman Home Museum sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Lämminhenkinen hotelli Kuopion sykkivässä sydämessä, luonnon ja kauniin Kallaveden lähellä. Upeat kokous- ja juhlatilat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | Kuopio – Facebook

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Asiakkaat pitävät sijainnista. J.V. Snellman Home Museum sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, illalliskutsut ja ravintolaa.

Keywords: hotelli puijonsarvi