Hotelli olof ravintola

Ravintola – Hotelli Olof

Pöytävaraukset 0440 690 980 tai ravintola@hotelliolof.fi. Olemme avoinna: Arkisin 15-23(keittiö 22:30). Viikonloppusin ja pyhinä 14-23 (keittiö 22:30).

Hotelli Olof

Uusi tasokas hotelli Tornion ydinkeskustassa jokinäkymällä. Modernit huoneet ovat viihtyisiä, ilmastoituja ja laadukkaasti varusteltuja.

Uusi tasokas hotelli Tornion ydinkeskustassa jokinäkymällä. Modernit huoneet ovat viihtyisiä, ilmastoituja ja laadukkaasti varusteltuja. Erinomaisen palvelun lisäksi tarjoamme vieraillemme ilmaisen WiFi:n. Hotellissa parkkihalli.

Hotelli Olof Tornio – Facebook

Boutique-hotelli ja ravintola Torniojoen rannalla ‍✈️ ‍✈️ Seuraa tarinaa✨ · AVAJAISET’s profile picture. AVAJAISET · RAVINTOLA ‍ ‘s profile picture.

Ravintola Olof – HaparandaTornio

4.6.2020 — Hotelli Olof avasi ovensa pankin vanhoihin tiloihin 2014. … “Sirly Schinmann vetää ravintola projektin alusta loppuun ja jatkaa …

Hotelli Olof (@hotelliolof) • Instagram photos and videos

Virallinen nimi: MAJOITUSPALVELUT VOK OYLähde: YTJ. Aputoiminimet: HOTELLI OLOF TORNIO RAVINTOLA OLOF TORNIOLähde: YTJ. Yhtiömuoto: OsakeyhtiöLähde: YTJ.

Boutique hotelli Olof avaa oman ravintolan, suunnan näyttää …

Boutique hotelli Olof avaa oman ravintolan, suunnan näyttää Sirly Schinmann | Aurora Estate

Hotelli Olof avasi ovensa pankin vanhoihin tiloihin 2014. Tornion sydämessä sijaitseva Boutique hotelli on hurmannut tyylikkäillä huoneilla sekä…

Hotelli Olof Tornio – Y-tunnus: 1068708-8 – Finder

Hotelli Olof Tornio – Y-tunnus: 1068708-8 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Hotelli Olof Tornio yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

LOSKA @ Hotelli Olof (Ravintola Olof) – Tapahtumien Lappi

{{ ui.description }}

Hotel Olof – Tornio | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Olof tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan sijainnista. Aineen taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Keywords: hotelli olof ravintola