Hotelli kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa luonnon ja meren äärellä

Hotellin vehreä ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet rauhallisiin kävelyretkiin tai energisiin lenkkeihin. Valoisat ja rauhalliset huoneet kutsuvat …

Merenrantahotelli rauhallisella Munkkiniemen alueella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – hravintolat.fi

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

A Conference and Resort Hotel that is located by the waterfront close to the Helsinki city center.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee merenrannalla luonnonkauniilla paikalla lähellä Helsingin keskustaa. Hotellin monipuoliset tilat kokouksiin ja tapahtumiin sekä liike- ja kokousmatkustukseen tilavat huoneet.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa Hotel

Helsinki Resort Hotel – Hilton Helsinki Kalastajatorppa Hotel

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella ja vehreällä alueella veden äärellä, 10 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

A Conference and Resort Hotel that is located by the waterfront close to the Helsinki city center.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa (Hotelli) (Suomi) tarjoukset

Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Meritorppa tarjoilee aamiaisen ja illallisen. Tämän luksusluokan hotellin muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari, välipalabaari/deli ja terassi. Uima-allas …

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella ja vehreällä alueella veden äärellä, 10 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Hotels.com

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Helsinki | Hotels.com

Kalastajatorppa, stadin slangissa ”Fiskis”, on perinteikäs ravintola ja sen yhteydessä toimiva hotelli (viralliselta nimeltään Hilton Helsinki …

Näytä majoituspaikan Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Luksusta hakevat asiakkaat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Kalastajatorpan uimaranta sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös sisäuima-allas. 

Kalastajatorppa – Wikipedia

Kalastajatorppa – Wikipedia

Kalastajatorpan uimaranta sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja sisäuima-allas.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Hilton Helsinki Kalastajatorppa · Break Sokos Hotel Flamingo · Hotel Hanasaari · Hilton Helsinki Strand · VALO Hotel & Work · Hotelli Helka · Hotel Scandic Helsinki …

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hilton Helsinki Kalastajatorppa. Asiakkaat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Kalastajatorpan uimaranta sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja sisäuima-allas.

Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Suomi – Trivago

Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Suomi – www.trivago.fi

Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee Munkkiniemessä merenrannalla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tunnettu hotelli tarjoaa …

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 93 valokuvaa ja 2182 arvostelua. Hotelli? trivago!

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa Helsingissä, Suomen 92

Hilton Helsinki Kalastajatorppa Helsingissä, Suomen 92 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 33 hotellihuoneita hintahaarukassa 60 – 92 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Helsingin hotellin 33 {6}.

Keywords: hotelli kalastajatorppa, kalastajatorppa hotelli