Hotelli isosaari

Hotellilaiva Isosaari Boat Isosaari, Helsinki, Suomi – Trivago

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotellilaiva Isosaari Boat Isosaari kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Majoitus – Isosaari

Isosaaressa voi majoittua leirintäalueella teltassa, riippumatossa tai Nollamökeissä – valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

Hotel Boat Isosaari | Helsinki – Facebook

Hotel Boat Isosaari, Helsinki. 683 tykkäystä · 98 oli täällä. Hotellilaiva Isosaari – hytit, risteilyt, ravintolat – tervetuloa!

Hotel Boat Isosaari: 102 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Hotel Boat Isosaari: 68 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Hotel Boat Isosaari, Helsinki: Lue 102 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on …

Hotel Boat Isosaari, Helsinki: Lue 68 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut 8.0/10 pistettä.

M/s Isosaari on kiinnostava laivahotelli Helsingin … – Rantapallo

M/s Isosaari on kiinnostava laivahotelli Helsingin Isosaaressa

16.8.2018 — Yövy satamassa hotellilaivassa. Helsingin ulkosaaristossa sijaitsevan Isosaaren satamassa voi yöpyä kiinnostavassa hotellilaivassa.

M/s Isosaari -aluksen erikoisuus ovat hytit, joissa pääsee nauttimaan aidosta merimiestunnelmasta.

Hotel Boat Isosaari | My Helsinki

Hotellilaiva Isosaari on historiallinen alus joka sijaitsee talvikaudella Helsingin keskustassa aivan Kauppatorin kupeessa. Laivassa on 80-paikkainen …

Hotellilaiva Isosaari avaa ovensa – STT Info

Hotellilaiva Isosaari avaa ovensa | Suomen Saaristokuljetus Oy

30.6.2020 — Hotellilaiva Isosaari on historiallinen alus joka sijaitsee talvikaudella Helsingin keskustassa aivan Kauppatorin kupeessa.

Suomen Saaristokuljetus Oy:n lippulaiva matkustaja-alus Isosaari aloittaa hotelli- ja ravintolalaivatoiminnan Helsinki Altaan kyljessä. Hotelli- ja ravintolalaivatoimintaa harjoitetaan lokakuun alusta vappuun, minkä jälkeen alus liikennöi jälleen kokopäiväisesti toimien myös hotellilaivana Isosaaressa. Laivassa on seitsemäntoista 1-6 hengen hyttiä ja majoituskapasiteettia yhteensä 48 henkilön tarpeisiin. Aluksella on asiakkaiden käytössä viihtyisä lounge, täysin varusteltu keittiö sekä joka ilta lämpenevät omat saunat sekä miehille että naisille. Aluksen ravintola palvelee talvikaudella tilauksista enintään 80 hengen ryhmiä.

Hotel Boat Isosaari: Etusivu

Etusivu – Hotel Boat Isosaari

M/s Isosaari – FRS Finland

M/s Isosaari – FRS Finland

Hotel Boat Isosaari – Matka-Suomi

Hotel Boat Isosaari

Hotellilaiva Isosaari on historiallinen alus joka sijaitsee talvikaudella Helsingin keskustassa aivan Kauppatorin kupeessa. Laivassa on 80-paikkainen ravintola, 48 petipaikkaa 1-6 hengen hyteissä, viihtyisä lounge, iso aurinkokansi sekä täysin varusteltu keittiö asiakkaiden käytössä. Päivän pölyt voi pestä pois saunoissa, jotka ovat asiakkaiden vapaassa käytössä iltaisin. Hotellilaiva Isosaari on turvallinen, rauhallinen ja edullinen majoitusyksikkö parhaalla paikalla parhaaseen hintaan. Aluksella on henkilökuntaa päivisin ja iltaisin sekä yöaikaan valvoja.

Keywords: hotelli isosaari