Finnair kotimaan lennot korona

Koronavirus – Usein kysytyt kysymykset | Finnair Suomi

Olen varannut lennot matkatoimiston kautta. Onnistuuko lippujen muutos Finnairin kautta? Milloin lennon päivämäärä tulee viimeistään muuttaa ja miten …

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset lennoistamme ja palveluistamme.

Turvallisen matkustamisen muistilista | Finnair Suomi

On hyvä varata tavallista enemmän aikaa – myös kotimaan sisäisille lennoille lähtiessä. Finnairin lennot lähtevät pääasiassa Helsinki-Vantaan lentoaseman …

Noudatamme pandemia-aikana erityisisä terveysturvallisia toimenpiteitä koko matkasi ajan. Lue lisää ennaltaehkäisevistä toimistamme ja katso vinkit turvalliseen matkustamiseen.

Matkustustiedotteet | Finnair Suomi

Turun ja Tampereen lennot yöaikaan korvataan bussiyhteydellä 3.1.-1.4.2023. 05.02.2023. Liikennöimme Turun ja Tampereen aamun ja keskiyön lennot tilapäisesti …

Turvallinen matkustaminen koronavirusaikana | Finnair Suomi

Tarkista viimeisimmät tiedot liittyen Finnairin lentoihin, reitteihin ja liikenneohjelmaan. Asiakastuki ja yhteystiedot. Löydät sivustolta yhteystietomme.

Finnair looks after your health when travelling during coronavirus. Read more about our safety and hygiene measures for safe travels, and flexible tickets.

Koronavirustestaus – Finnair

Varaa koronatesti matkaasi varten | Finnair Suomi

Finnairin asiakkaana saat koronatestin alennettuun hintaan missä tahansa Pihlajalinnan testauspisteessä, kun sinulla on varattuna Finnairin lento.

Varaa aika Finnairin edulliseen koronatestiin ja matkusta luottavaisin mielin. Pika-antigeenitestin lisäksi tarjoamme nyt myös PCR-testausta.

Tarkista, minne voit matkustaa – Finnair

Matkustusvaatimukset maittain | Finnair Suomi

Käytä interaktiivista karttaa nähdäksesi, mihin voit lentää Finnairilla ja … Kun olet valmis matkustamaan, varaa Finnairin lennot luottavaisin mielin.

Käytä interaktiivista karttaa nähdäksesi, mihin voit lentää Finnairilla ja mitä ohjeita sinun tulee noudattaa missäkin kohteessa.

Olen sairastanut koronaviruksen. Milloin voin matkustaa …

Olen sairastanut koronaviruksen. Milloin voin matkustaa lennollanne? | Finnair Suomi

Maskia on silti käytettävä lennon aikana. Mikäli olet sairastanut vakavan koronavirusinfektion, joka on vaatinut sairaala- tai tehohoitoa, olet tervetullut …

Matkustusasiakirjat | Finnair Suomi

Finnairin lennoilla riittää, että lentolipulla on sukunimen lisäksi yksi passilla olevista … tarkastathan lisätiedot kotimaasi viranomaisten sivuilta.

Find information about which travel documents you will need when travelling on Finnair flights.

Varaa lentosi luottavaisin mielin | Finnair Suomi

Päivitetyn lippujen varauskäytäntömme ansiosta voit nyt vaihtaa matkustuspäiviäsi joustavammin. Varaa Finnairin lennot ja matkusta luottavaisin mielin!

Viisi faktaa lennonaikaisesta koronatartuntariskistä – Finnair

”Koronavirustartunnan saaminen lennolla on mahdollista, mutta erittäin epätodennäköistä”, kertoo Finnairin lääketieteellinen johtaja Kimmo Ketola.

Keywords: finnair kotimaan lennot korona, finnair korona