Clarion hotelli

Clarion Hotel Helsinki – Nordic Choice Hotels

Upea hotelli ja eläväinen kohtauspaikka | Clarion Hotel Helsinki

CLARION LIVING, NOT JUST STAYING. Clarion Hotel x Diili · CLARION-HOTELLIT SUOMESSA · Hybridi- ja virtuaalitapahtumat · Clarion Meetings & Events …

Lokakuussa 2016 avasimme ovet upouuteen Clarion Hotel Helsinkiin, Helsingin uuteen kohtaamispaikkaan kokouksille ja kulinaristisille elämyksille. Varaa nyt!

Clarion Hotel®

Clarion Hotel Helsingin aula on viihtyisä kohtaamis- ja rentoutumispaikka, jossa on designkalusteet ja takka. Raitiolinjan 9 pysäkki on aivan hotellin edessä.

Clarion Hotel Helsinki – Booking.com

Clarion Hotel Helsinki, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Clarion Hotel Helsinki · Huonevaihtoehdot · Standard-huone, 1 parisänky, tupakointi kielletty · Deluxe-huone, tupakointi kielletty · Superior-huone, 1 parisänky, …

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee Jätkäsaaren ranta-alueella, 600 metrin päässä Länsiterminaalista.

Clarion Hotel Helsinki – Hotels.com

Clarion Hotel Helsinki – Helsinki | Hotels.com

Viralliselta nimeltään yhtiö on Hotelldrift Helsinki Oy Ab. Yhtiön Clarion Hotel Helsinki liikevaihto oli 9,09 miljoonaa ja tilikauden tulos -4,92 miljoonaa.

Näytä majoituspaikan Clarion Hotel Helsinki tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Länsisatama sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä 3 baaria ja ulkouima-altaan. 

Clarion Hotel Helsinki – Wikipedia

Clarion Hotel Helsinki – Wikipedia

Clarion Hotel Helsinki on energinen ja upea kohtaamispaikka Jätkäsaaressa meren rannalla, kivenheiton päässä Helsingin keskustasta.

Clarion Hotel Helsinki – Y-tunnus: 2680539-2 – Finder

Clarion Hotel Helsinki – Y-tunnus: 2680539-2 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Clarion Hotel Helsinki yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Clarion-hotelli, Helsinki – RakennusFakta.fi

Clarion-hotelli, Helsinki | RakennusFakta.fi

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla Helsinki. Kohteessa on 425 asuntoa, . Rakentaminen alkoi 2015-03-01 ja arvioitu rakennusaika on 19 kuukautta. Hankkeen kustannusarvio on 12milj €. .

Clarion Hotel Helsinki Helsingissä, Suomen 78 – Momondo

Clarion Hotel Helsinki Helsingissä, Suomen 78 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 41 hotellihuoneita hintahaarukassa 50 – 78 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Helsingin hotellin 41 {6}.

Clarion Hotel Helsinki

Keywords: clarion hotelli, hotelli clarion, jätkäsaari hotelli, hotelli jätkäsaari, clarion hotelli helsinki