Bern hotelli tallinna

Hotel Bern by TallinnHotels, Tallinna, Viro. Hinnat alkaen …

Hotel Bern by TallinnHotels, Tallinna, Viro. Hinnat alkaen EUR46.

SINCERE HOSPITALITY IN SUPERB LOCATION. phone: +372 5647 6005. Email: info@hotelbern.ee. address: Hotel Bern Superior Aia 10, Tallinn – 10111 (Estonia).

Hotel Bern by TallinnHotels on 3 tähden hotellin kätevällä paikalla Tallinna. Tupakointi on täysin kiellettyä koko kiinteistössä. Varaa turvallisesti tällä verkkosivustolla.

Hotel Bern, (Tallinna, Viro) – Trivago

Tietoja Hotel Bern by TallinnHotels. Hotellihuone. Sinulla on oma huone, jossa on kaikki hotellin mukavuudet. Puhdas ja siisti.

Bern Hotel | imt.fi

Hotel Bern by TallinnHotels on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoituspaikka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Virun portti.

Hotel Bern – Tallinna | Hotels.com

Moderni ja lämminhenkinen hotelli Bern tarjoaa nykyaikaiset mukavuudet suotuisalla sijainnilla. Matkustajasatama ja rautatieasema sijaitsevat n.

Näytä majoituspaikan Hotel Bern tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Venäläinen kulttuurikeskus sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä aamiaisen ja pysäköinnin. Kaikkiin huoneisiin kuuluu minibaari ja ilmastointi. 

Home – hotelbern.ee

Home

Hotel Bern Superior sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa ja tarjoaa ilmastoituja huoneita, joissa on taulu-TV satelliittikanavilla, minibaari ja…

Hotel Bern by TallinnHotels Tallinna alk. 39 – KAYAK

Hotel Bern by TallinnHotels Tallinna alk. 39 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Hotel Bern by TallinnHotels tarjous. Hinnat alk. 37 €.

Hotel Bern by TallinnHotels | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Bern by TallinnHotels. Asiakkaat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Virun portti sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, ravintola ja baari.

Hotel Bern – Hotellit – Tallinna – Viro – Viking Line

Hotel Bern Superior, Tallinna – Booking.com

Hotel Bern Superior, Tallinna – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotel Bern Superior sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa ja tarjoaa ilmastoituja huoneita, joissa on taulu-TV satelliittikanavilla, minibaari ja…

Hotel Bern by TallinnHotels, Tallinna – Momondo

Hotel Bern by TallinnHotels Tallinnassa, Viron 39 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 24 hotellihuoneita hintahaarukassa 29 – 39 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Tallinnan hotellin 24 {6}.

Keywords: bern hotelli tallinna